Единият съучастник е избягал, възстановени са 88 хил. лв., другите

...
Единият съучастник е избягал, възстановени са 88 хил. лв., другите
Коментари Харесай

Каква съдба за МВР: Хванали обирджиите, но само единия, другият им избягал...

Единият съизвършител е избягал, възобновени са 88 хиляди лева, другите 127 хиляди ги няма.Това успа да признае на умишлен брифинг основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

22-годишен молдовец и негов съизвършител са създателите на крупния грабеж от взривения банкомат на 7 юли в Пловдив.

Според Маринов групата има отношение и към опита за обир в "Люлин ". Използвали са същите начини и същия автомобил.

Заловен е единият от причинителите, другият към този момент е избягал в чужбина. Маринов изясни, че чужденците са влезнали у нас на 17 юни, обитавали са във Варна, Бургас и София. Пак се оказа, че доста знаят, но пост фактум.

И незабавно се оправда: "Те мигрират, обират бързо и напущат. Това ги прави сложни за задържане. Действат подмолно, употребявайки автомобил с крадени номера. "

"Задържаният е престъпно проявен за обири в родината си. Групата е имала афинитет към банкомати ", съобщи основният комисар Христо Терзийски. И напомни за сходни случаи преди 3 години в пловдивските села Ръжево Конаре и Устина.

Залавянето е станало в бургаския квартал "Славейков ". В този миг апашите са се опитвали да заличат следи, като са закарали колата на автомивка. В нея е пътувало и момиче от Молдова, само че то нямало присъединяване в кражбата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР