Единият от вариантите за дългосрочен треньор на Левски е Илия

...
Единият от вариантите за дългосрочен треньор на Левски е Илия
Коментари Харесай

Бивш треньор във Вердер може да поеме Левски

Единият от разновидностите за дълготраен треньор на Левски е Илия Груев, написа " Тема спорт ". Той е младеж на клуба и като състезател има 4 сезона на " Герена ". 53-годишният експерт направи име в Германия, а сега е без работа.

Там той е работил като помощник в Арминия (Билефелд), Вердер (Бремен), Дуисбург, Кайзерслаутерн и Ерфурт. От 3 ноември 2015 до 1 октомври 2018 бе старшия на Дуисбург. Бил е асистент още в националния тим на България, Черноморец и Хайдук (Сплит).
 Наско Сираков напуща
Наско Сираков напуща " Левски на левскарите "

Той към този момент разгласи, че няма късмет да трансферира притежаваните от него дялове на клуба на него

Възможно е " сините " да се насочат и към експерт, работил в Испания. Както е известно, генералният спонсор на клуба има контакти в Ла Лига. Към момента е несъмнено едно - Левски би трябвало да влага в добър треньор. При това подобен, който да не бъде подложен на напън от страна на почитателите.

Днес от 11:00 часа във ВИП-залата на стадион " Георги Аспарухов " Наско Сираков ще даде конференция. Очаква се на нея той да разкрие и част от измененията, които ще настъпят в управлението. Вече е ясно, че през тази седмица изпълнителният шеф Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста си. От Сираков се чакат и положителни вести - той даде обещание скоро да има такива.
 Левски тренира без трима за Вечното дерби
Левски тренира без трима за Вечното дерби

За " сините " не се включиха Рикардиньо, Кристиян Димитров и Илиян Стефанов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР