Единият от начините цената на тока да бъде по-поносима е ...

Единият от начините цената на тока да бъде по-поносима е

Манолова: Държавата да махне данъците върху тока и да поеме на 100 % увеличението

Единият от методите стойността на катарама да бъде по-поносима е да бъдат махнати налозите, включително и Данък добавена стойност, върху катарама, с цел да се спасят компаниите и семействата. Ще отстояваме до дъно в следващия парламент страната да поеме на 100 % нарастването на стойностите на катарама, водата, парното и естествения газ. Единствено България не е подкрепила бизнеса, семействата, лечебните заведения, учебните заведения и детските градини за скъпия ток. Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова пред медиите във Видин, където през днешния ден се срещна с жители.

Служебното държавно управление да предприеме незабавни ограничения, с цел да успокои хората и бизнеса, че ще има адекватна и обективна поддръжка за три пъти по-скъпия ток. Природният газ към този момент е с пет пъти по-безценен, с 60 % по-скъпа ще бъде водата, токът за семействата ще се увеличи с сред 30 и 50 %, парното ще приближи 100 % нарастване. Това изисква поддръжка от българското държавно управление, добави тя.

Ние сме най-обществената групировка и нашата стратегия за повишение на приходите на българските жители обгръща всички формации – работещите хора, пенсионерите, младите фамилии, самотните родители. Крайно време е да спрем да сме страната на работещите небогати, безапелационна бе Манолова.

Ще настояваме в следващия бюджет да бъдат заложени средства за преизчисляване на всички пенсии на база застрахователен приход от 2020 година и добавката от 120 лева към пенсиите да се дава и през 2022 година За младите фамилии оферираме 2000 лева, 3000 лева и 4000 лева еднократна помощ за раждане на първо, второ и трето дете и по 10 000 лева за второ и трето дете на работещи родители, които са се осигурявали в финалните две години, изясни тя.

Нашата група е с биткаджии, които могат и имат храброст да се изправят против грабежа и корупцията. Няма да позволим ГЕРБ и Движение за права и свободи да се върнат във властта, сподели Манолова.

Днес внесохме тъжба с 56 подписа против заповедта, която вкарва „ зеления документ “. Подписите бяха събрани единствено за два почивни дни. Тази заповед е дискриминационна, тъй като хора, които са преболедували и имат антитела, само че не са в регистъра, няма да получат документ, добави тя.

Пътят Видин-Ботевград може да бъде построен предпочитано и без да бъдат откраднати половината пари за него. Ако се намали корупцията и се пресече до дъното, ще има пари и за детски надбавки, и за преизчисляване на пенсиите, и за безвъзмездни детски градини и ясли. „ Да “ на пътя Ботевград-Видин, „ не “ на корупцията, която ГЕРБ вкараха в пътното строителство, съобщи Манолова.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg