Единият от двамата задържани за подкуп общински служители във Варна

...
Единият от двамата задържани за подкуп общински служители във Варна
Коментари Харесай

Виктор Николаев прекъсна включване от Варна за ареста на общинар: Губим телевизионно време

Единият от двамата арестувани за рушвет общински чиновници във Варна е освободен от полицията. Това заяви тази заран зам.-кметът по сигурността Илия Коев. Той сподели също, че другият арестуван е краткотрайно отхвърлен от работа и прикани проверяващите да бъдат оставени да работят на мира.

На въпрос с какво се е занимавал тъкмо арестуваният чиновник, Коев отговори, че откакто е работил в отдела за строителен надзор, значи става въпрос за градеж, само че не даде повече детайлности. Зам.-кметът не даде повече информация за други подадени сигнали против тези или други общински чиновници. Неговото изказване пред медиите беше отразено онлайн в утринните блокове на националните малките екрани.

Водещият на “Здравей, България ” по Нова телевизия Виктор Николаев реагира остро на неналичието на спомагателна информация по случая. Той прекъсна директното включване от Варна с думите, че повтарянето на към този момент известни обстоятелства към ареста е губене на телевизионно време. “Защо се прави брифинг, откакто няма да се каже нищо ново? ”, попита раздразнителен водещият.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР