Единият от двамата собственици на Локомотив Пловдив - Адам Сотков

...
Единият от двамата собственици на Локомотив Пловдив - Адам Сотков
Коментари Харесай

В Локомотив получиха заплатите си за февруари

Единият от двамата притежатели на Локомотив Пловдив - Адам Сотков - е спазил дадената дума и покрил част от настоящите отговорности към футболистите и чиновниците в клуба. На " Лаута " са получили парите за заплатите за месец февруари и това би трябвало да им даде в допълнение успокоение, а и мотивация преди днешния дуел със Спартак Варна.

През седмицата стана ясно, че и Сотков, и Христо Крушарски ще опростят задълженията на клуба към техни компании. Към момента първият има като ангажимент да финансира и устоя първия тим, а предприемачът, донесъл три трофея на " черно-белите ", отделя средства за ДЮШ и втория тим и е поел ангажимент да влага в базата.

" Вижте, не може да ме питате за пари и други неща от кухнята. Аз не съм финансов шеф и треньор. Моята работа е на терена и задачата ми е да приготвям тима по този начин, че да се показва на равнище във всеки един мач. Спартак Варна е сериозен тим с положителни характерности и умел треньор. Освен това излизат като във край за всяка среща, тъй като им трябват точки. Надявам се да подходим съществено и пред нашите почитатели да успеем да вземем точките от този мач. Отново ще играем в работен ден, което няма по какъв начин да не се отразява, само че и тези неща не ги вземам решение аз ", отсече Александър Томаш, представен от " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР