Единият от двамата мъже, пътували в джипа, който в сряда

...
Единият от двамата мъже, пътували в джипа, който в сряда
Коментари Харесай

Мъжът, който се вряза в бургаския затвор, бил криминално проявен и без книжка

Единият от двамата мъже, пътували в джипа, който в сряда се заби в бургаския затвор, е освен престъпно проявен, но и без брошура.

Припомняме, че в сряда след гонка с полицията автомобилът е разрушил единия от порталите на пандиза, водещ съм следствения арест.
Прочетете още
И двамата мъже, пътували в колата, са престъпно проявени и са от Ямбол. Те объркали пресечката, по която да избягат от патрулните коли. След като били задържани се открило, че 31-годишният мъж, ръководещ джипа, е неправоспособен, съобщи Нова телевизия. 

Той има криминални регистрации за обири, нанасяне на телесни повреди и владеене на наркотични субстанции. Водачът на джипа в никакъв случай не е имал шофьорска брошура. Спътникът му в предишното е хващан да ръководи кола след приложимост на наркотични субстанции, изясни контрольор Петко Ружев от " Охранителна полиция " в Първо районно управление (на МВР) при ОДМВР Бургас.

Малко след 16 часа в сряда е получен сигнал, че нападателен мъж в несъответстващо положение се опитал да се саморазправи със чиновник на бензиностанция. Полицейски патрул отива на място, само че мъжете бягат, като по пътя удрят три коли. Следва гонка. След като минава през 2 железни порти на следствения арест, двамата мъже са арестувани. Преди това обаче единият от тях изхвърлил пакет със суха тревна маса, изясни контрольор Петко Ружев от " Охранителна полиция " в Първо районно управление (на МВР) при ОДМВР - Бургас.

Направени са проби за алкохол и опиати. И при двамата мъже те са негативни, макар, по думите на служителите на реда, несъответстващото им държание.

Те са арестувани за период от 24 часа, а по случая е стартирано следствие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР