Единайсет протурски бойци бяха убити днес при руски въздушни удари

...
Единайсет протурски бойци бяха убити днес при руски въздушни удари
Коментари Харесай

11 протурски бойци бяха убити при руски въздушни удари в Сирия

Единайсет протурски бойци бяха убити през днешния ден при съветски въздушни удари в регион в Северна Сирия, следен от Турция и нейни съдружници, съобщи Франс прес, като се базира на неправителствена мониторингова организация.

Сирийският център за наблюдаване на правата на индивида (СЦНПЧ) заяви, че 11 бойци от дивизия Хамза са починали, а 13 са били ранени при нападението против село Брад, в провинция Алепо. Мишена на офанзивата било учебно заведение, употребявано от бунтовническата формация за офис и подготвителна база.
Руски военни самолети нанесли от през вчерашния ден 10 удара в региона на град Африн, сподели шефът на СЦНПЧ Рами Абдел Рахман. Той означи, че сходни офанзиви в тази зона са необичайност.

" Посланието на Русия е ясно, тя желае да окаже напън върху турците... и да направи по този начин, че да няма нито граници, нито червени линии " пред нейните дейности и военни цели в Сирия, разяснява представител на Националната войска - коалиция от протурски сирийски размирен групировки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР