Един учител беше казал за мен: умна е, но е

...
Един учител беше казал за мен: умна е, но е
Коментари Харесай

Мая Манолова: Умна съм, но съм зъбата

Един преподавател беше споделил за мен: интелигентна е, само че е доста зъбата. Това е може би е най-точната характерност. Това сподели в предаването "Тази събота " по бТВ омбудсманът Мая Манолова. Тя добави, че правото е първата й обич и постоянно е желала да бъде юрист, не арбитър, прокурор, нотариус или арбитър реализатор.

Трите неща, без които не може са: вярата, свободата и любовта. За детството си твърди, че е било щастливо и с аромат на равнодушие и ваучър. И тогава е имала доста сила – желала да се занимава с всички спортове, да посещава всички кръжоци. Станала е член на Българска социалистическа партия през 90-те години, когато всички са хвърляли партийните си книжки, тъй като считала, че лявото е заслужено.

На въпроса има ли мъка от раздялата с Българска социалистическа партия тя отговори, че в политиката не следва да има персонални страсти – мъка, обич и ненавист. Мая Манолова признава, че сред нея и частните правосъдни реализатори има война. "Опитът да се лимитират техните свръхпечалби, беше разчетен като опит да бъдат фалирани. Твърдят, че съм желала да им взема хляба, само че съгласно мен не става въпрос за самун, а за хайвер”, посочи омбудсманът. За битката с рака, който й откриват преди две години, тя споделя, че се е научила, че човек в никакъв случай не би трябвало да се предава.

Благодари на брачна половинка си Ангел Найденов и на щерка си, че в никакъв случай не са показвали уязвимост и страдание към нея в този интервал. С Ангел Найденов от Българска социалистическа партия са сгодени от 11.11.2011 година, когато той й предложил брак. Сватбата обаче се състоя пет години по-късно – 2 октомври 2016 година Манолова твърди, че се е посъветвала с астролог и изчакала да мине ретроградният Меркурий. Затова дата на сватбата съвпаднала с оповестяването на кандидатурата на ГЕРБ за президент (Цецка Цачева).

Ако сватбата приключи като тази акция (ГЕРБ изгуби президентските избори), отговорността ще е твоя, споделил Ангел Найденов. През пролетта на тази година дъщерята на Мая Манолова роди момченце – Максим. "Мисля, че е ужасно да си баба. Нямаш отговорност за възпитанието, само че имаш опция да се радваш, да глезиш. Имаш късмет да наваксаш всичко, което си пропуснал като родител”, счита Манолова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР