Един такъв ярък представител е Румен Йончев, който е председател

...
Един такъв ярък представител е Румен Йончев, който е председател
Коментари Харесай

Стефан Янев вкарва кадри на ДБ, Атака, ВМРО и Бареков

Един подобен ослепителен представител е Румен Йончев, който е ръководител на „ Земеделски национален съюз “. През 2009 година е претендент за евродепутат от „ Коалиция напред “. През 2013 година Йончев кандидатства за място в Народното събрание от името на „ Коалиция за България “, а година по-късно е претендент за народен представител от „ България без цензура “, като същата година към този момент е и народен представител от тази група, която се разпадна малко след влизането си в Народното събрание. През 2021 година е апетитен за дясна ръка на Мая Манолова, Йончев влиза като народен представител от „ Изправи се. Бг “.  

Следващия в листата от групата на „ Български напредък “, който също може да се похвали с не малко опит измежду политическите партии е Тихомир Георгиев. По специалност той е инженер-геодезист и икономист. Бил е претендент за народен представител от „ Обединена България “, по-късно е бил претендент за общински консултант от „ Демократична България “.

Надежда Самарджиева, която откри пристан  в партията на Стефан Янев по специалност си води юрист. Била е претендент за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация, правила е опит за влизане в Народното събрание дружно с „ Изправите се! Мутри вън! “ на Мая Манолова.

От политическата биография на Гален Монев излиза наяве, че той е бил народен представител от „ Атака “ през 2013 година. Година по-късно влиза в редиците на „ България без цензура “, само че единствено като претендент народен представител. Днес той още веднъж е определен за депутат от партията на Стефан Янев „ Български напредък “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР