Един т голмайсторите за Белгия при важната победа с 2:0

...
Един т голмайсторите за Белгия при важната победа с 2:0
Коментари Харесай

Юри Тилеманс: Трябва да сме търпеливи, всичко идва с времето си

Един т голмайсторите за Белгия при значимата победа с 2:0 над Румъния - Юри Тилеманс, съобщи, точно ранният гол, който означи още във втората минута, е оказал помощ на „ алените дяволи “ да се отърсят душевен и да покажат най-хубавото от себе си.

„ Много съм благополучен, схваща си. Днес имахме сложни моменти, можехме да вкараме и повече, само че това е нещо върху което би трябвало да работим - да приключваме ситуациите си и по-късно умерено да дочакваме края на мачовете. Трябва да сме търпеливи, всичко идва с времето си. Ако не вкараме, знаем, че имаме качествата да го създадем във всеки един миг. Когато отбелязахме след 2 минути, това ни освободи душевен “, съобщи Тилеманс в изявление след дуела.

„ На полувремето знаехме, че би трябвало да търсим втори гол, това си казахме и в съблекалнята. За страдание трябваше много дълго да чакаме за него. Вкарахме, само че имаше засада на Ромелу Лукаку. Но пък свършихме чудесна работа посредством Кевин Де Бройне. Ромелу Лукаку към този момент има три анулирани гола от три засади - това би трябвало да спре “, сподели още халфът на Астън Вила.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР