Един страхотен луксозен автомобил не е свързан с добавяне на

...
Един страхотен луксозен автомобил не е свързан с добавяне на
Коментари Харесай

В Rolls-Royce Ghost е толкова спокойно, колкото искате да бъде

Един страховит първокласен автомобил не е обвързван с прибавяне на куп технологии и функционалности, а с унищожаване на всяко малко стеснение.

Премъдър авто създател, актьор. Car-аваджо?

Става забавно, когато се изкачвате по ценовата стълбица на ултралуксозните коли. Колкото повече добавяте — въздушни амортсьори, масажиращи седалки, автоматизирани асистенти за шофиране, климатизирани седалки, ръководство с жестове. Всичко в последна сметка става прекомерно доста.

В последна сметка крайната форма на разкош е това, без което можете.

Територията на Rolls-Royce

Rolls-Royce е построил империя, работейки на тази територия. Първият път, когато седнете в един, можете да бъдете сюрпризирани какъв брой обикновено наподобява всичко. Всеки тегел е съвършено ситуиран. Всеки дървен фитинг е идеално обработен. Тук няма декорация.

Извивките на S-Class или прекомерното излишество на Bentley са оставени за по-ниските съсловия. Отхвърлени в интерес на здравословна елементарност. Оцеляла 17 години в своята съвременна форма. Разгледайте напълно обикновено разположените контроли и няма да намерите под-система за 18 разнообразни типа масаж. Няма контроли за интензивно самоуправляващ се помощник за шофиране на автомагистрала. Няма режими на шофиране, няма автоматизирани климатични стратегии.

Може да звучи неуместно да се лишите от тези неща, когато плащате 424 350 $ (около 775 000 лева) за изцяло оборудван 2021 Ghost като този тестов модел.

Голямата доктрина тук е, че неприятната автоматизация на главните функционалности е по-дразнеща от простите човешки контроли.

Защо да търпите дразнещи звукови сигнали и коригиращи придвижвания, които изисква модерната технология за центриране в лентата, когато можете да управлявате леката, прецизна кормилна уредба на Ghost?

Защо да разчитате на климатичен надзор, който непрестанно трансформира скоростта на вентилатора, когато можете да го настроите на „ soft “ и да го забравите? Това е автомобилът, който връща някаква територия от безкрайния поход към автоматизация на всичко и технологии поради самите технологии. Герой от класата на запалянковците за елита на Симеоново Хилс.

Това не значи, че Ghost е простодушен

Далеч от това. Неговите способи са непрозрачни за вас, само че мазната возия и стегнатите динамичности на този колос с дължина от 546 см не могат да бъдат реализирани със остаряла техника. Той употребява боеприпас от технологии за возене. Заключението на тази впечатляваща история за 2021 Rolls-Royce Ghost би трябвало да означи освен невероятното достижение на този съответен модел, само че и наследството на марката Rolls-Royce, което го прави допустимо.

Спокойно, това е Rolls

Никога няма да се чака да знаете по какъв начин 12-волтовата дейна анти-рол система трансформира своята неотстъпчивост, с цел да поддържа придвижванията на каросерията под надзор. Автомобилът ще употребява вашия жанр на шофиране, с цел да осведоми своите лични механизми за балансиране на неотстъпчивост. Няма режим на комфорт за трансмисията, само че тя въпреки всичко ще употребява навигационни данни, с цел да авансово избере предавки преди рид и завой.

Няма състезателен режим.

Натиснете газта от място и всичките 563 к.с. и 818 Нм въртящ миг ще бъдат на ваше разположение. Няма потребност да филтрирате през безкрайни настройки, с цел да уцелите съвършения режим на шофиране. Колкото по-агресивно шофирате, толкоз повече компютрите на Ghost отразяват тази експанзия назад към вас.

Ghost, тогава, е умислен посредством религиозно посвещаване в установяване на това, което е прелестно за лидера да прави. Какво би трябвало да ръководят компютрите и какво би трябвало да бъде изцяло оставено настрани.

Крайният резултат е автомобил, който е незабравим със своите спокойни динамичности. С това какъв брой малко се намесва.

Няма непрекъснати предизвестия, нищо за наместване преди да тръгнете. Просто автомобил, прелестен, комфортен и с цена като къща в Драгалевци, айде в Панчарево. Ваканционно леговище на брега на езеро не може да се надява да съперничи на неговата успокоение. Ghost е невероятно да бъде разтресен.

Всичко обвързвано с солидни въздушни пружини и неуместно твърда платформа, която е извънредна за Rolls-Royce. Има разстояние от всяка грапавина, само че в никакъв случай няма отделяне от пътя. Ghost е по едно и също време удобно плаващ и изцяло стегнат в придвижванията на каросерията си.

Rolls-Royce е автомобил за непринудена медитация

Ако неравностите по пътя са дейно притъпени и заоблени, шумът от пътя е съвсем погубен. Равнищетп на шумоизолация, когато пандизите вратата, граничи с шокиращо. Заглушаването на шума заразява всяка цепнатина, от вътрешната повърхнина на гумите до калниците и преградната стена.

Толкова е дебело изолирано от външния свят, че моят Apple Watch се разедини от телефона ми, който беше единствено на метър и половина разстояние, само че прикрит зад двойни стъкла и най-хубавата акустична пяна на Goodwood. Останалите звуци са настроени да са естетика, тъй че релсите на седалките и багажното поделение са особено завършени, с цел да подсигуряват, че техните трептения резонират на същата периодичност. Дават ви отдалечен фонов звук, който бързо избледнява от съзнателното усещане.

И въпреки всичко най-значимата част от моето прекарване с Ghost пристигна, до момента в който бях изцяло имобилен. В търсене на място, където да отида в ерата на липса на дестинации и липса на закрити заведения за хранене. Моят другар Морган и аз взехме Ghost до известната пицария Frank Pepe’s.

С пица, която постоянно се назовава най-хубавата в Америка, и комплект масажиращи, накланящи се седалки с маси, седнахме под мигащите LED звезди, зашити в тавана. U2’s Joshua Tree танцуваше към най-хубавата озвучителна система, която ще намерите в автомобил, барабанните рифове се стрелкаха през вратовете ни. Симулираните падащи звезди танцуваха над главите ни. Това беше съвършен миг, толкоз спокоен, че бихте си помислили, че Rolls-Royce е провел всичко.

Ефектът Rolls

Независимо дали беше моят сътрудник, който ме возеше и ме поставяше в транс със затворени очи. Дали прекосяването през криволичещи пътища, до момента в който Pink Floyd ми правеха серенади, Ghost се дефинира от моментите на цялостен мир. Не става въпрос за това да ви впечатли или просто да се покаже с нещо си. Става въпрос за унищожаване на всяко нещо, което може да тормози, да нервира. Всички тези неща, които не сте осъзнавали, че сте по-добре без тях.

Заключението на тази впечатляваща история за Rolls-Royce Ghost би трябвало да означи освен невероятното достижение на този съответен модел, само че и наследството на марката Rolls-Royce, което го прави допустимо.

Любопитно

Rolls-Royce е именита марка, учредена през 1904 година от Чарлз Ролс и Хенри Ройс. С течение на времето, тя се трансформира в синоним на висш разкош и нововъведения в автомобилостроенето. Марката има дълга история на основаване на коли. На знаци на авторитет и изключителност. От класическите модели като Phantom до по-новите и съвременни версии, всеки автомобил на Rolls-Royce е направен с внимание към детайла и блян към съвършенство.

Предишното потомство Ghost, показано за първи път през 2009 година, бързо стана един от най-популярните модели на марката. Ghost предлага неповторимо комбиниране от разкош, продуктивност и съвременни технологии, които го вършат желан избор за тези, които търсят висшо шофьорско преживяване. Със своя грациозен дизайн и интуитивни функционалности, Ghost беше и остава знак на изисканост и жанр.

Интересни неща за Rolls-Royce 

„ Spirit of Ecstasy “ – емблематичната статуетка на капака – се създава ръчно и може да бъде персонализирана съгласно желанията на клиента. Всяко дърво, употребявано в интериора, е деликатно подбрано и обработено, с цел да обезпечи неповторим и идеален тип. Всяка кола минава през просторен тестов развой. Така се подсигурява, че дава отговор на строгите стандарти за качество на марката.

Сред другите забележителни обстоятелства е и неповторимият звукоизолиращ материал, който се употребява, с цел да се реализира съвсем цялостна тишина в купето. Всяка гума на Rolls-Royce е изпълнена с пяна, която понижава шума от пътя. Така се подсигурява съвършен баланс и безпрепятствено придвижване. Освен това, марката предлага изключителни благоприятни условия за персонализация, в това число специфични цветове и екзотични материали, които разрешават на клиентите да основат в действителност неповторим автомобил. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР