Един съвсем нов хитов музикален формат е вече в България.

...
Един съвсем нов хитов музикален формат е вече в България.
Коментари Харесай

„Маскираният певец“ завладява ефира този септември

Един напълно нов хитов музикален формат е към този момент в България. Тази есен феновете на NOVA ще станат част от заниманието, наречено „ Маскираният артист “.

Известни българи ще одобряват предизвикването да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца. Уникални, основани особено за шоуто, костюми на животни и митични същества ще крият артистите при всяка тяхна изява на сцената. Нито екипът на шоуто, нито даже приятелите и фамилиите на участниците ще знаят тяхната идентичност. Само дванайсет индивида в цяла България ще знаят кои са те. Всеки епизод ще възбужда любознанието за феновете, провокирайки ги да се усещат като детективи.

Продуцент на завладяващото шоу е Магърдич Халваджиян и неговата продуцентска компания „ Глобал филмс “, на който NOVA телевизия нееднократно се е доверявала за някои от най-успешните си формати. За реализацията на „ Маскираният артист “ ще се погрижи потвърденият екип от експерти, виновни за триумфа на супер шлагера „ Като две капки вода “.

Кой се крие зад маската? Чий е този глас, който чуваме? Кой участник ще успее да резервира самоличността си в загадка до края и да завоюва формата? Кога и по какъв начин ще паднат маските?
Не пропускайте премиерата на мистериозното музикално риалити от септември по NOVA.-->

Шоуто „ Маскираният артист “ потегля от Азия , където набира голяма известност и пленява милиони по целия свят посредством клипове в обществените медии. Германия е първата европейска страна, която излъчва формата и той се трансформира в най-гледания в историята на немската телевизия. България е втората страна в Европа , която ще го осъществя. Права за него имат и други страни на Стария континент, както и над 15 страни в останалата част по света. Излъчван е още в Съединени американски щати и Индонезия, като в Щатите притегля публика от 17,6 милиона фенове и реализира същински рейтингов феномен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР