Един риск, който не трябва да се подценява е възможна

...
Един риск, който не трябва да се подценява е възможна
Коментари Харесай

Денков след Председателски съвет в НС: Повторихме това, което говорихме при президента: Няма рискове

Един риск, който не би трябвало да се подценява е допустима бъдеща бежанска вълна, само че той не се чака в непосредствените дни, защото няма по какъв начин да се случи.

 

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков, който даде изказване пред медиите след съвещанието на Председателския съвет на Народното събрание. 

 

Той съобщи, че държавното управление към този момент е подхванало ограничения и те са свързани както с защита на основните обекти, които са рискови на този стадий, в това число и на обектите, на които се събират хора, гари, пристанища, летища, само че също по този начин и във връзка с това какви опасности могат да се чакат за в бъдеще.

 

Според него посоките все още не са към България, а към други страни, тъй че това, по негови думи не е непосреден риск, просто би трябвало да внимаваме в бъдещето.


" Днешният Председателски съвет бе ориентиран да осведоми народните представители каква е обстановката, какви са рисковете и какви ограничения е подхванало държавното управление. Няма нещо, което да е друго от това, което казахме през вчерашния ден ", съобщи Денков.

" Отново желая да подчертая, че трите съществени институции би трябвало да работят в синхрон ", съобщи в умозаключение министър председателят.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР