Един репортер беше развълнуван“ да опита новозавърналото се Vegan Steak

...
Един репортер беше развълнуван“ да опита новозавърналото се Vegan Steak
Коментари Харесай

„Опитах Greggs“ търсеното Vegan Steak Bake и забелязах ключова разлика`

Един кореспондент беше „ разчувствуван “ да опита новозавърналото се Vegan Steak Bake на Greggs, което неотдавна накара феновете на сладкиши да „ подлудят “ – и към този момент изнесоха своята присъда.

Връщайки се в менюто единствено за лимитирано време, след разнообразни пламенни петиции, Грегс изкусително разказва по този начин жадуваното тестено лакомство като формирано от „ пластове златно бутер тесто, вкусно Парчета Quorn с нарязан на кубчета лук и подобаващ за вегани сос ". Твърди се също, че печенето е „ ново и усъвършенствано, само че към момента е толкоз почтено за лигавене, колкото си спомняте “.

Искам да видя дали опцията, подобаваща за зеленчуци, която за първи път беше отстранена от менюто преди две години можеше да оправдае рекламата, писателят Оуен Йънгър се насочи към Грегс, с цел да поръча един за себе си.

Пишейки за ChronicleLive, Оуен означи външния тип на търсеното печено, което той разказва като имащо „ доста сходен тип на месестия си двойник “, въпреки и „ по-блед на цвят, заради неналичието на измиване на яйц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР