Един реже банкомат, друг граби смартфони и лаптопиПолицията залови само

...
Един реже банкомат, друг граби смартфони и лаптопиПолицията залови само
Коментари Харесай

Молдовци с джип разбиха магазин

Един реже банкомат, различен граби смарт телефони и преносими компютри
Полицията залови единствено един, двама избягаха и ги търсят

Автомобилът е краден

Маскирани обирджии разрушиха магазин от известната верига “ТехноМаркет” на столичния бул. “Цариградско шосе” 92. Командоси от спецотряд “Кобра” съумяха да дойдат в точния момент и да заловят един от наглите нарушители, който се оказал жител на Молдова. Другите двама негови сънародници са избягали, само че криминалистите знаят кои са и са почнали издирването им.

Около 3,25 ч в нощта против петък крадците разрушили стъклените порти на входа на магазина. Единият от тях се заел да реже банкомата с флекс, различен влезнал във вътрешността и почнал да цялостни сак със смарт телефони и преносими компютри. Третият ги чакал на шофьорската седалка на краден джип “Грейт уол” с работещ мотор, подготвен всеки миг да потегли.

Полицаите обаче следили отдавна групата и имали информация, че се приготвя удар. Затова реагирали за броени минути. Когато усетили, че ще бъдат хванати, единият хвърлил флекса на земята, а другият - сака с плячката. Хукнали да бягат към джипа, само че униформените препречили пътя на автомобила. Шофьорът дал на заден и се забил в една от витрините и бил хванат. Другите двама съумели да избягат в посока към “Самоковско шосе”. Наблизо е квартал “Горубляне”, където има доста автокъщи с хиляди коли. Полицаи допускаха, че бегълците са се скрили в някое купе, търсеха ги и с кучета след разсъмване, само че на вятъра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР