Един районен кмет не издава строителни разрешения, особено за големите

...
Един районен кмет не издава строителни разрешения, особено за големите
Коментари Харесай

Стефан Софиянски С Разтърсващи Разкрития За Иванчева! Ето Как Е Докопала Цялата Власт В Младост Със Зъби И Нокти!

" Един областен кмет не издава строителни позволения, изключително за огромните обекти, всичко това минава централно през Управление " Архитектура и градоустройство ", акцентира Софиянски.

Той посочи, че не знае по какви аргументи Иванчева е получила по-различните компетенции.

" Тя беше доста дейна и може би е съумяла да си ги издейства ", позволи обаче екскметът.

По думите му заповедта е подписана от столичния кмет Йорданка Фандъкова, само че не може да каже дали това е минало през Общинския съвет или не.

" Г-жа Иванчева беше определена като контрапункт на ГЕРБ и от там тече едно напрежение в тази посока. Затова се сюрпризирам, че тя е получила тези компетенции ", разяснява още Софиянски.

В отговор на въпрос дали на него са му предложили подкуп, той отговори:

" Аз се държа по метод, който не допуска някой да ми предлага рушвет. Но съм имал подобен случай, когато бях ръководител на Комитета по пощи и далекосъобщения в първото държавно управление на Филип Димитров. Тогава пристигна при мен един българо-грък и за някакъв случай от телекомуникациите непосредствено ме заплаши, само че предложи и решение. Аз го изгоних от кабинета си. Каза: Ако гръцката компания на Кокалис не завоюва търга, ние ще оспорваме. И с цел да си нямаш затруднения, дай да завоюва. А в случай че завоюва, ще има различен бонус. Аз въпреки всичко бях квалифициран какъв е този човек, при което го помолих да си отиде задоволително изрично и го предизвестих по подобен метод, че не ми се появи повече в кабинета, нито оспорваха търга ".

Той разяснява и абсурда в Съюз на демократичните сили, откакто част от управлението и членовете желаеха оставката на водача Божидар Лукарски и се стигна даже до пердах. Според Софиянски партията би трябвало да стартира един наложителен развой на строеж и на възобновяване.

" Такива хора, които сме съпричастни и малко или доста сме се отдръпнали от синята концепция, би трябвало да бъдат върнати назад, би трябвало да си извиним неточности. Аз не съм от тези, които считат, че Съюз на демократичните сили няма вероятност ", акцентира Софиянски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР