Един пра-пра дядо благодари на служителите на Aldi, че са

...
Един пра-пра дядо благодари на служителите на Aldi, че са
Коментари Харесай

`Имах голям късмет, че служителите на Aldi ме спасиха, когато сърцето ми спря - имаме нужда от повече дефибрилатори`

Един пра-пра дядо благодари на чиновниците на Aldi, че са избавили живота му, откакто му направиха CPR при липса на дефибрилатор, когато той припадна в супермаркета.

81-годишният Кевин Грийн и фамилията му поддържат акцията на Mirror за инсталиране на устройства на всички публични места след сърдечния му арест на касата на самообслужване предишния месец.

С най-близкия дефибрилатор на 10 минути пешком, бързо мислещият личен състав направи на постоянния клиент компресия на гръдния панер, до момента в който колите за спешна помощ дойдоха с комплекта и го реанимираха.

Пенсионираният монтажник на стомана Кевин, чието сърце " спря " за 19 минути, беше отведен в болница, където на околните му беше казано да се " приготвят за най-лошото " - единствено с цел да може той да се възвърне изцяло. Кевин – който има две дъщери, четирима внуци, шест правнуци и три пра-правнуци – сподели: „ Нямаше дефибрилатор наоколо, тъй че имах шанс, че личният състав на Aldi беше подготвен и съумя да ми помогне. Бих желал да им богатство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР