Един пленарен ден струва 200 хиляди лева. Това става ясно

...
Един пленарен ден струва 200 хиляди лева. Това става ясно
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Един пленарен ден струва 200 хиляди лева

Един пленарен ден коства 200 хиляди лв.. Това излиза наяве от фейсбук пост на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

В същото време свадите в Народното събрание не стихват. Само в сряда депутатите спориха 4 часа за наименованието на законопроекта, с който се вкарват промени в Изборния кодекс.
Напредъкът по законопроекта за изборните промени е нищожен, а пред депутатите стоят още значими законодателни промени, които би трябвало да създадат.

 

" Като корист с право в лекомислен четиричасов спор за заглавие дефинирах държанието на Политическа партия. Не одобрявам депутатите от „ Продължаваме промяната “ да злоупотребяват с парламентарното време, като разискват четири часа заглавието на законопроекта за промени в Изборния кодекс. Подобен спор, в който се приказва за „ неприлични оферти “, ултиматуми и измами ще докара до още по-голям спад в доверието на хората към изборните резултати. Призовавам Политическа партия за конструктивизъм и взор към значимите тематики – инфлация, приходи, бюджет ", написа още Атанасова.



 

48-ият парламент може да се окаже третия парламент, който да не излъчи държавно управление в границите на две години, в случай че изключим кабинета Петков.

Все още има вяра, че ще бъде образувано държавно управление макар нежеланието на Политическа партия и Демократична България да беседват с останалите партии за кабинет.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР