Един път в живота човек става на 30 години –

...
Един път в живота човек става на 30 години –
Коментари Харесай

Криско отпразнува ЧРД с мацки без дрехи, с облеченото си гадже и влюбена в него фенка на сцената!

Един път в живота човек става на 30 години – и Криско го означи повече от уместно, разбра HotArena.

Най-хитовият реализатор у нас избра за вманиачен ваучър клуб в Пловдив. Нощното заведение се пръскаше по шевовете от гости, пристигнали да кажат на рожденика „ Наздраве! “ и да куфеят на римите му.

Неотлъчно до Криско на купона бе гаджето му Цвети . Тя държеше възлюбения си изкъсо и все пак през нощта градусът се подвигна и нещата потеглиха към оргия. Всичко стартира с обилна торта, която Криско получи – обкичена с корона, цялата в надписи. А до първата торта имаше втора. Между сладкишите се въргаляха долари, писа „ България Днес “.

Юбилярят се отблагодари на всички с осъществяването на няколко свои части. По едно време на сцената се качи влюбена в Кристиян фенка, която стоеше до него и го наблюдаваше, без защитата да й каже нищо.

Дамите из публиката не стопираха да го дърпат за селфита и поздравления, а той одобри всичките. Имаше и няколко танцьорки, полуоблечени, които му правеха компания, до момента в който той пее. За разлика от тях обичаната му Цвети беше попрекалила с облеклата.

Специална маса в заведението бе непокътната и за околните другари на Криско, на която се изляха много бутилки скъпа водка, чиято единична цена е 80 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР