Един отбор започна блестящо 2023 г. и е най-резултатният тим

...
Един отбор започна блестящо 2023 г. и е най-резултатният тим
Коментари Харесай

Най-резултатният отбор в Европа от началото на годината е изненадващ

Един тим стартира ослепително 2023 година и е най-резултатният отбор в огромните пет европейски шампионати от началото на годината. Изненадващо това не е Барселона, Манчестър Юнайтед или Наполи, а френският Тулуза.

Тимът на Филип Монтание е изиграл 10 мача от 1 януари насам и е отбелязал 30 гола. Седем от попаденията пристигнаха против аматьорския Ланион за Купата на Франция, само че формата на тима е впечатляваща. В края на предходната година Тулуза се бореше за оцеляване, само че след пет победи в последните 7 турнирни срещи се изкачи до 11-то място. От началото на годината отборът има 8 победи, 1 тъждество и 1 загуба, която беше от ПСЖ.

Манчестър Юнайтед и Аталанта се подреждат след Тулуза, откакто означиха 28 попадения през 2023 година След тях се подреждат Барселона (24) и Реал Мадрид (23), които допълват топ 5.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР