Един от заподозрените терористи, отговорни за клането в Москва, е

...
Един от заподозрените терористи, отговорни за клането в Москва, е
Коментари Харесай

Заподозреният за терор в московската концертна зала „разузна сградата две седмици преди атаката“

Един от обвинените терористи, виновни за клането в Москва, е огледал концертната зала повече от две седмици преди офанзивата, твърди фотограф.

Най-малко четирима души бяха видяни да влизат в Crocus City Hall в петък вечерта, като всички въоръжени лица бяха въоръжени с автоматизирани оръжия и експлозиви в раниците си, до момента в който нахлуха в постройката и направиха ужасяващата офанзива. Властите споделиха, че 133 души са починали при нападението, а повече от 150 са ранени.

Руските управляващи арестуваха четирима обвинени нападатели в събота, сподели Владимир Путин в нощно послание към нацията, като президентът твърди, че те са били хванати, до момента в който са бягали в Украйна. Оттогава ISIS пое отговорност за офанзивата.

Тъй като в Русия е разгласен Ден на печал за 133-мата, за които е доказано, че са починали в ужаса, се оповестява, че обвиненият Шамсуддин Фариддун от Таджикистан е бил сниман от камера в Crocus City Hall на 7 март. Задържаният, роден през 1998 година, в този момент е на разпит в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР