Един от задържаните преди седмица при мащабна спецакция на ГДБОП

...
Един от задържаните преди седмица при мащабна спецакция на ГДБОП
Коментари Харесай

Задържан от ГДБОП – герой от репортаж на bTV

Един от арестуваните преди седмица при огромна спецакция на ГДБОП против наркоразпространението в региона на Бургас се оказа воин от следствие на bTV.

Божидар Москов работи в автокъща, за която пандизчии описаха, че е мястото за отчитане на парите от наркотрафика в Бургаския затвор.

Москов беше арестуван преди дни като част от огромна нова наркогрупа, работила в Бургас, Слънчев бряг и Поморие. Според прокуратурата бандата се опитвала да овладее и производството на марихуана в региона. Прилагали и силови дейности към малолетни лица, които отказвали да работят за нея.

„ Някои от тях са дилъри, някои – лица, които са се докоснали до активността на групата. Криминално проявени, в това число за наркоразпространение”, споделя шеф на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Москов попадна пред камерата ни още в края на юли в автокъщата „ Дросева” – по време на следствието ни за наркотрафика в Бургаския затвор. Опитваше се да брани от въпросите ни нейния притежател Георги Дросев, чийто съучастник е

Бивш пандизчия, който твърди че е разпространявал опиати зад решетките под покровителството на заместник-директора на пандиза Методий Владимиров, описа, че майка му е отчитала парите от трафика точно там – в автокъщата на Дросев .

Самият Дросев е съучастник и в охранителната компания „ Аркус – Сигурност Бургас”. Влиза на мястото на убития при стрелбата в Слънчев бряг гард на Митьо Очите – Александър Алексиев. А „ Аркус Бургас” се свързва импровизирано точно с Очите. В управата на компанията е и Иван Владимиров – татко на заместник-директора на пандиза Методий Владимиров.

Божидар в действителност е и шурей на Георги Дросев. Негов кум е посоченият за водач на наркобандата - Станислав Панайотов – Тачо. Виден посетител на сватбата е бил... Митьо Очите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР