Един от всеки четири смъртни случая във Франция се дължи

...
Един от всеки четири смъртни случая във Франция се дължи
Коментари Харесай

Един от всеки четири смъртни случая във Франция е заради коронавирус

Един от всеки четири смъртни случая във Франция се дължи на новия, съобщи министър председателят Жан Кастекс, представен от Ройтерс. " Натискът върху болничната ни система набъбна внезапно ", съобщи той на конференция, представен от.
В момента в страната се приема в болница един човек на всеки 30 секунди. Броят на признатите в болница инфектирани е по-висок, в сравнение с по време на пика на първата вълна, акцентира той. Въпреки че нивото на предаване на ковид е под 1, е прекомерно рано да се обмисля намаляване на ограничаващите ограничения, наложени за надзор на разпространяването на заболяването.
 Нов денонощен връх на инфектирани с ковид във Франция - над 60 000 Нов денонощен връх на инфектирани с ковид във Франция - над 60 000
Френските медици записаха нов денонощен връх на инфектирани с ковид, съобщи организация Santé publique France, представена от...
" Би било безконтролно да облекчим карантината сега ", съобщи Кастекс, като предизвести, че постигнатото досега може да се окаже нетрайно. Ако забавянето на темпото на предаване на заболяването се резервира, Франция ще отмине пика на втората вълна при започване на идната седмица, добави министър председателят. Ако обаче разпространяването на заболяването още веднъж се форсира, държавното управление няма да се поколебае да наложи по-строги ограничаващи ограничения. Вирусът умъртви над 42 000 души във Франция. С 35 879 нови случая в сряда, регистрирани от здравните управляващи, броят на инфектираните доближи 1,86 милиона, с което страната изпревари Русия и стана най-тежко засегнатата в европейския район.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР