Един от временните наставници на Берое Иван Желев даде интервю

...
Един от временните наставници на Берое Иван Желев даде интервю
Коментари Харесай

Временният наставник на Берое: Анализите ще ги направят от ръковдството, те ще изберат и новия треньор

Един от краткотрайните наставници на Берое Иван Желев даде изявление след триумфа на неговия отбор с 1:0 против Спортист Своге, който остави старозагорци в Първа лига и през идващия сезон.

Желев, който е отпред на отбора до 17 години, благодари на почитателите за поддръжката и добави, че не желае да разяснява каква е била обстановката в клуба преди идването на самия него и неговите сътрудници.

" Първо, желая да благодаря на всички последователи на Берое, които пропътуваха дистанцията до Велико Търново. А също по този начин и на домакините от Велико Търново, тъй като те също участваха в поддръжката на нашия тим. Ясно е, че в нашия тим има по-класни футболисти. Важното беше в тази среща те да го потвърдят. Концентрация и всички неща, които се изискват да се задържи резултата, откакто се поведе, са свързани. Радостното е, че през днешния ден получи, въпреки че в края получихме гол. Но то се видя, че е нарушаване и има такова. Но хубавото е, че победихме ", стартира един от треньорите на Берое.

" Не желая да разясня нещата, които са били до момента. Емоционално беше за всички нас. Важното е какво ще се случва с клуба, с процесите. И мене това ме интересува. Какво е било, не желая да разясня. Имаше сигурно смяна в метода, по който желаеме да играем. Да, времето беше малко, само че пък имахме преимуществото, че съперника не знаеше ние по какъв начин ще играем. И в дните, които имахме, от една страна добре анализирахме съперника, а от друга – ние се подготвихме и момчетата извършиха дилемите. Изгледахме всички записи на Спортист Своге, които могат да се намерят, и преценихме по какъв начин да постъпим в тази среща ", добави Желев.

Треньорът на заралии разкри още, че анализите за представянето на отбора ще бъдат направени от управлението, което ще реши и кой да води тима през идната акция.

" Анализите за какво Берое стигна до тук е най-добре да ги създадат хората от управлението, а вие публицистите също имате право. Аз като чиновник на клуба, за мене е значимо да продължа да работя в Берое. И оттук насетне какво ще се случи, ще забележим. През новия сезон няма по какъв начин аз да остана отпред на тима, тъй като нямам нужния лиценз. Но кой ще води тима, това го преценя управлението ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР