Един от водещите застрахователи в България – Дженерали Застраховане“ –

...
Един от водещите застрахователи в България – Дженерали Застраховане“ –
Коментари Харесай

„Дженерали“ откри реновирания си централен офис в София

Един от водещите застрахователи в България – „ Дженерали Застраховане “ – откри реновирания си централен офис в София. Компанията се обитава в постройка в центъра на столицата от 2006 година, като след реконструкцията работните пространства имат изцяло нов, съвременен дизайн.

Благодарение на променената визия централният офис дава отговор на актуалната идея за стимулиране на екипната работа и планува обособени зони за отмора. След реновирането в постройката има редица нововъведения, ориентирани към виновен към околната среда метод на живот, като контейнери за разделно събиране на боклуци и озеленяване на всички етажи.
30% по-малко работни места. Повече зони за екипна работа и отмора
Като част от тактиката на Група Generali, българското сдружение вкарва хибриден модел на работа. В България чиновниците имат опция да прекарват 70% от времето си в офиса, а през останалите 30% – да извършват служебните си отговорности от разстояние.

С осъществените промени, обичайните работни места са понижени с 30% за сметка на основаването на повече пространства с мека мебел за екипна работа. Към момента постройката разполага със 180 работни позиции, като огромна част от тях са хибридни, или така наречен споделени работни места. Те могат да се резервират посредством онлайн система и да се употребяват от всички чиновници.

В свободното си време хората от екипа на компанията могат да си почиват в особено обособената спортна зона на един от етажите. Тя разполага с шведска стена, боксова круша, велоергометър, джага, дартс, както и с ъгъл с тв приемник, който може да се употребява за електронни игри.

За 9 месеца усилена работа успяхме изцяло да променим образа и атмосферата на централния си офис в София. Благодарение на това през днешния ден той изцяло дава отговор на тактиката на Група Generali за хибриден метод на работа “, уточни по време на специфична гала основният изпълнителен шеф на „ Дженерали Застраховане “ АД Николай Станчев.

„ Модерните пространства за работа ни разрешават с изключение на да сме по-ефективни в ежедневните си отговорности, също да прекарваме деня си в една доста приятна и уютна конюнктура “, прибавя той.
Дизайн с акцент върху зеленината и уюта
С реновирането на постройката „ Дженерали Застраховане “ АД желае да поддържа построяването на по-добър баланс сред професионалния и персоналния живот на чиновниците, само че също и да сложи акцент върху грижата за околната среда.

Една от главните стъпки в тази посока е смяна на осветлението в целия офис с LED, което пести електрическа енергия, а всички етажи са снабдени с контейнери за разделно събиране на боклуци. Заедно с това, за потребностите на постройката още от предходната година се употребява сила, генерирана от възобновими източници. Във всички работни пространства и на местата за споделена работа има озеленяване, което основава спомагателен уют.

Тези нововъведения са в сходство с уговорката на Generali към построяването на стабилно бъдеще в ролята на Групата на виновен вложител, виновен осигурител, виновен шеф и виновна към обществото компания.

С обновяването на централния офис в София, Група Generali затвърждава уговорката си да развива резистентен бизнес в България. Тази самодейност е част от по-широка тактика, ориентирана към възобновяване на нашите централни офиси в района на ЦИЕ в сходство с условията за корпоративна обществена отговорност (ESG) за тези здания да станат по-устойчиви “, разяснява районният управител на Generali за Централна и Източна Европа (ЦИЕ) Манлио Лостуци.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР