Един от водещите специалисти по медицина на съня проф. д-р

...
Един от водещите специалисти по медицина на съня проф. д-р
Коментари Харесай

Проф. д-р Иван Стайков обясни какви са рисковете от сънна апнея и как се лекува синдрома на неспокойните крака

Един от водещите експерти по медицина на съня проф. доктор Иван Стайков е шеф на Неврологичната клиника на “Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда”. От 2009 година там е разкрита лаборатория по медицина на съня, обзаведена с най-модерното съоръжение - респираторен полиграф, полисомнограф, СРАР уред, ВРАР уред, апартура за скриниг при хипотетични дихателни нарушавания по време на сън.

По мотив Световния ден на съня проф. Стайков и екипът му проведоха на 17 март семинар за лекари и пациенти “Добрият сън е постижима мечта”.

Семинарът беше първият по рода си взаимен конгрес на Българското сдружение по неврология и Българското сдружение по сомнология, наличен както за медици с интерес към нарушаванията на съня, по този начин и за пациенти, които да научат повече за една от най-честите, само че и най-пренебрегвани закани за нашето здраве и живот.

Какви са рисковете от сънна апнея и по какъв начин се лекува синдрома на неспокойните крайници четете в изявлението с доктор Стайков на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР