Един от водещите офталмолози у нас - д-р Яни Здравков,

...
Един от водещите офталмолози у нас - д-р Яни Здравков,
Коментари Харесай

Един от водещите офталмолози у нас ще преглежда в МБАЛ – Мездра /снимки/

Един от водещите офталмолози у нас - доктор Яни Здравков, ще прави един път месечно профилирани прегледи по очни заболявания в „ МБАЛ - Мездра “ ЕООД. Прегледите са платени и ще се организират на първия етаж в постройката на болничното заведение. Първият от тях ще бъде на 31 юли 2020 година /петък/ от 10 часа.
Записвания за прегледите се одобряват при секретарката на лечебното заведение Илияна Миркова /ет. 5 в постройката на МБАЛ - Мездра/ или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на основния вход на болничното заведение и при секретарката.
Д-р Яни Здравков е лекар на медицинските науки, завеждащ Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни заболявания на УМБАЛ „ Александровска “ и учител към Катедрата по офталмология на Медицински университет - София.
Занимава се с хирургично и консервативно лекуване на заболяванията както на предния, по този начин и задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна недъгавост, диабет, възпалителни и съдови болести и други
Специализирал е в редица влиятелни очни клиники в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. Има над 20 изявления в български и непознати научни списания, както и повече от 40 участия в научни конгреси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР