Един от водещите неврохирурзи в Европа д-р Юси Пости, който

...
Един от водещите неврохирурзи в Европа д-р Юси Пости, който
Коментари Харесай

Неврохирург: Не вярвам, че Шумахер води активен живот, по-скоро е в лошо състояние

Един от водещите неврохирурзи в Европа доктор Юси Пости, който е шеф на департамента по мозъчни увреждания към Университета в Турку, изрази подозрение, че Михаел Шумахер е в задоволително положително положение, с цел да бъде измежду посетителите на сватбата на щерка си, заяви.

Джина-Мария се омъжи за дългогодишния си другар Йън Бетке в края на септември. Тогава се появиха информации, че Шумахер за първи път от 11 години е бил на обществено събитие.

„ Ако се основавам на информацията, която имам, нямам доверие, че Михаел Шумахер води деен живот. По-скоро е в неприятно положение. Почти прикованите към леглото пациента са неподвижни и доста чупливи. Невъзможно е да се изправи на крайници подобен човек след 11 години. Аз съм уверен, че при него няма никакъв напредък “, съобщи Пости пред финландското издание „ Илталехти “.

„ Обикновено пациентите с пострадвания като неговото записват някакъв напредък в границите на две години и по-късно резервират постигнатото положение. Жилището на Шумахер е направено по сходство на болница и има непрекъснат медицински личен състав към него, защото през множеството време има потребност от грижи “, добавя неврохирургът.

„ За всеки един експерт е разбираемо за какво семейство Шумахер не позволява съвсем никого до Михаел. При увреждане на мозъка има разнообразни последици. Такъв пациент може да откаже да поддържа връзка с хора, които не са част от фамилния му кръг. Никой отвън околните не е кадърен да го накара да комуникира свястно “, приключи Пости.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР