Един от водещите автомобилни състезатели в България през последните години

...
Един от водещите автомобилни състезатели в България през последните години
Коментари Харесай

Иван Влъчков пред Sportal.bg: Аз лиценз от АФБ няма да си извадя, по-скоро ще се състезавам за друга държава

Един от водещите автомобилни състезатели в България през последните години Иван Влъчков съобщи пред Sportal.bg , че по-скоро би се състезавал за друга страна, в сравнение с да вземе лиценз от Автомобилната федерация на България (АФБ).

Изказването на Влъчков пристигна по време на проведения от страна на Българска федерация по автомобилни спортове (БФАС) митинг пред постройката на Министерството на младежта и спорта (ММС) по-рано през днешния ден. Демонстрацията бе организизрана откакто при започване на седмицата лицензът на БФАС бе лишен единствено две седмици преди края на така и така късия авто сезон в България.
 БФАС изиска оставката на Весела Лечева БФАС изиска оставката на Весела Лечева
В следбедните часове се организира и среща сред министъра на младежта и спорта Весела Лечева и ръководителя на БФАС Румен Дунев, на която обаче по този начин и не се откри решение на проблема с лиценза на федерацията.

По информация на Sportal.bg огромна част от сътрудниците и противниците на Влъчков също споделят неговата позиция, което от своя страна слага на карта цялото бъдеще на автомобилния спорт у нас.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР