Един от водачите на протестите срещу лошото състояние на врачанската

...
Един от водачите на протестите срещу лошото състояние на врачанската
Коментари Харесай

Протестър се готви да стане директор на болницата във Враца, вижте кой е той /снимка/

Един от водачите на митингите против неприятното положение на врачанската болница се готви да стане шеф, научи извънредно организация BulNews.bg. По остаряла българска традиция се оказа, че присъединяване на част от хората в обществените събития в поддръжка на здравното заведение напълно не е безкористно, а с надалеч по-прозаична цел.
Лидерът на митингите доктор Емил Младенов към този момент е стартирал подмолни срещи с виновни фактори за той да е идващият шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “. Медикът работи в I-во вътрешно поделение и е брачен партньор на шефката на незабавното доктор Галина Лещарска. Лещарска към този момент се е похвалила в стеснен кръг, че най-сетне фамилията й ще овладее напълно болничното заведение.
Колеги на мераклията за шеф към този момент са записали смяна в държанието му, а някои даже настояват, че той си е купил нов портфейл, в който да успее да побере директорската заплата.
Д-р Младенов към този момент бил подготвил възстановителен проект, който да направи болничното заведение водеща в Северозапада. На този стадий това наподобява като химера, защото самата страна, която е притежател на лечебното заведение, не съумява да овладее разпада й.
Дали амбициозното фамилията ще успее в своя проект да овладее болничното заведение ще стане ясно в края на април, за когато е планувано общото заседание на сдружението.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР