Един от възможните изходи от войната е Украйна да бъде

...
Един от възможните изходи от войната е Украйна да бъде
Коментари Харесай

Медведев представи няколко варианта за изход от войната в Украйна

Един от вероятните изходи от войната е Украйна да бъде разграничена, като Русия получи източните елементи, а западните зони бъдат присъединени към няколко страни членки на Европейски Съюз. Това допусна някогашният съветски президент, осведомиха ДПА и Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10593
Жителите на централните райони по-късно биха могли да гласоподават за присъединение към Русия, счита той.

Медведев, който е хладнокръвен съдружник на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и сега е заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Русия, очерта три евентуални сюжета в своя обява в " Телеграм " като разделянето на Украйна е пожеланият от него сюжет.

Този резултат би " прекратил спора с задоволителни гаранции, че той няма да бъде възобновен в дълготраен проект ", написа Медведев. Ако пък самостоятелен излишък от Украйна се причисли към Европейски Съюз или НАТО, спорът евентуално ще избухне още веднъж, " като ще има заплаха той да прерасне в пълномащабна Трета международна война ", добави някогашният президент.

Последният сюжет, който би бил " краткотрайно " допустим за Русия, е Украйна да бъде напълно поделена сред Русия и страни от Европейски Съюз и в Европа да бъде образувано украинско държавно управление в заточение.

Според Медведев е " явно за всички ", че няма други реалистични сюжети и добави, че Украйна е " загиваща страна ".

Той счита, че договаряния с Украйна " са невъзможни ", до момента в който там е на власт президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога. " Всичко постоянно завършва с договаряния и това е неизбежно, само че до момента в който тези хора са на власт обстановката за Русия няма да се промени, става ли въпрос за договаряния ", съобщи Медведев.

" Този спор ще продължи доста дълго време. Вероятно десетилетия. Това е новата действителност ", счита той. Медведев също по този начин предизвести, че Западът съществено подценява риска от нуклеарна война.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР