Един от вариантите за нов треньор на Байерн Мюнхен Ралф

...
Един от вариантите за нов треньор на Байерн Мюнхен Ралф
Коментари Харесай

Още един кандидат за поста в Байерн се отказа, Венгер става фаворит

Един от разновидностите за нов треньор на Байерн Мюнхен Ралф Рангник няма да поеме немския тим, разкри неговият сътрудник Марк Косицке. Между "баварците " и експерта не са водени съответни договаряния. Изказването на Косицке прави някогашния управител на Арсенал Арсен Венгер любимец за поста на Ковач и след отхвърли на наставника на Аякс Ерик загар Хаг.

По-рано пред „ beIN Sport “ Арсен Венгер удостовери, че има интерес към поста. Байерн Мюнхен сега са водени краткотрайно от Ханси Флик, само че ще търсят непрекъснат ментор.

„ Разбира се, че съм заинтригуван. Треньрството беше целият ми живот до момента. Всеки, който се е занимавал с тази специалност, ще ви каже същото. Липсва ти напрежението от мачовете. Някои неща ти липсват доста, други не. Наслаждавах се на тези, които не ми липсват доста. Но футболните мачове, успехите в тях, подготовката за дуелите, удовлетворението и споделените страсти - всичко това ми липсва ", показа Венгер.

„ Бях виновен на 33 години и останах треньор на топ равнище до 69. Това са 36 години без отмора “, добави още французинът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР