Един от въпросите, на които няма точен отговор, е какво

...
Един от въпросите, на които няма точен отговор, е какво
Коментари Харесай

Нещата, които да не правите на първа среща

Един от въпросите, на които няма прецизен отговор, е какво би трябвало да вършим с дамите на първа среща. Особено, в случай че желаеме да ни " вържат "  веднага след нея. Получавал съм всевъзможни препоръки, които могат да се обобщят в това, че най-важно е да изслушваме дамата и да вършим тъкмо това, което тя предложи. Така тя щяла да остане с усещане, че сме задоволително деликатни към нея, което би било добра основа за нейното доверие към нас.

На пръв взор това наподобява в действителност работещо в интерес на мъжете. На процедура обаче, нещата не стоят тъкмо по този начин. Всичко зависи от съответната обстановка и най-много от това дали мъжете вярно разчитаме предложенията, които дамите ни отправят по време на среща.

Търсейки отговор на въпроса какво се прави на първа среща, за мое страдание, съумях само да схвана какво да не се прави тогава.

Ще ви споделя горчивия си опит, описвайки какво се случи с мен на няколко първи срещи с разнообразни девойки. Не забравяйте, че върших това, което дамите предлагаха.

Ситуация 1:

Уговорих си среща с момиче, което от много време одобрявам. Тя предложи да се забележим напряко в нейния апартамент, а аз без никакви съмнения одобрих. Когато влезнах в дома ѝ, видях, че бе възнамерявала да сме единствено двамата, в случай че ме разбирате. Малко по-късно напряко към този момент бях по гащи. После скочих под завивките, взех преносимия компютър и започнах да сърфирам из Facebook, Vbox7 и други уеб сайтове.

В същото време включих тв приемника, с цел да гледам  " Като две капки вода ". След това заспах, а момичето незабавно ме разсъни и по извънредно недодялан метод ме изгони от тях с претекста, че не съм дал отговор на упованията ѝ. Бях безусловно сюрпризиран, тъй като още с влизането ми в жилището, тя ми сподели: " Чувствай се като вкъщи си ". И аз тъкмо това направих – нещата, които върша вкъщи.

Ситуация 2:

След доста безуспешни опити, съумях да убедя едно отлично момиче да ми пристигна на посетители. За нея ме бяха предизвестили, че била маниачка, което много ми се понрави. Веднага след идването си у нас, момичето ми приготви невероятна вечеря. След това изми чиниите, почисти с прахосмукачката и забърса праха от шкафовете. Помолих я да не прави тези работи, тъй като въпреки всичко е гостенка, само че тя ми съобщи, че по този начин е възпитана. Аз се съгласих.

Но когато ѝ предложих да " омачкаме чаршафите ", тя ми отхвърли, тъй като съм нямал ютия, пък не обичала да оставя неоправени нещата след себе си. Бяха ми споделили, че е маниачка – нали по тази причина я поканих у дома – само че не знаех, че е маниачка на тематика домакинство.

Ситуация 3:

Излизам на сантиментална вечеря с момичето. Още при започване на вечерта тя предложи да пием скочове. Аз, като същински джентълмен, веднага почетох желанието ѝ - обадих се на всички кочове от компанията ми и ги поканих да се причислят към нас. Така и не разбрах за какво момичето стана от масата и си потегли разочаровано.

Това е дребна част от горчивия ми опит. Ако пък някой има триумф и са му " вързали "  на първа среща, правейки това, което дамата предложи, дано го показа. Лично аз не намерих работещата скица. 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР