Един от участниците в масовото сбиване между групи хора в

...
Един от участниците в масовото сбиване между групи хора в
Коментари Харесай

Мелето в Люлин: Стара вражда, бой и умишлена катастрофа

Един от участниците в всеобщото сборичкване сред групи хора в квартал " Люлин " даде изявление пред Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. В петък 3-ма души пострадаха при случая. Полицията задържа част от участниците, а някои от тях към този момент са обвинени от прокуратурата.

След като беше блъснат преднамерено от джип, Александър Стоянов остана в болница, където лекарите се пробват да спасят крайниците му. Двамата му братя, Михаил и Анджело Бериша, бяха пуснати без обвинявания. Анджело описа повече детайлности по отношение на случилото се.

Инцидентът стартира към 20:00 часа на улица " Проф. доктор Александър Станишев ". Дългогодишната омраза сред братята Анджело, Михаил, Александър и 31-годишния Любомир Велков е ескалирала. Първо породи скандал, след което последва ръкопашен пердах, а най-после се стигна до съзнателно провокирано ПТП. Любомир, именуван " Носа ", бе зад кормилото, споделя един от участниците в мелето.

Любомир е прочут като Носа е лихвар и наркодилър съгласно потърпевшите. В продължение на 15 години той безнаказано тормози и бие хората в квартала. Откакто беше младеж, имаме проблеми с него. Нещата излезели отвън надзор, тъй като някогашната му другарка има връзка с моя брат. Веднъж, когато двамата братя се разхождали, той изскочил от колата и ги нападнал. Полицаи в близост се намесили и предотвратили конфликта, споделя Анджело.

Според него, не братята му са провокирали конфликта. Той споделя, че Любомир се опитал да ги блъсне, защото не съумял да ги победи в багра.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: бой Люлин Масов бой вражда птп Анджело Бериша блъснат човек
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР