Един от талантливите български посрещачи - Аспарух Аспарухов, ще тренира

...
Един от талантливите български посрещачи - Аспарух Аспарухов, ще тренира
Коментари Харесай

Радостин Стойчев пробва талант на "Славия" в "Модена"

Един от надарените български посрещачи - Аспарух Аспарухов, ще тренира с новия клуб на Радостин Стойчев " Модена " в предсезонната подготовка.

" Жълто-сините " стартираха тренировки в понеделник (14 август), като Стойчев съблюдава обещанието си и даде късмет на млади гении от Сърбия, Дания, Украйна и България да се включат в заниманията.

" Основните ни играчи са ангажирани с националните тимове на страните си, тъй че моментът е подобаващ в идващите 2 седмици да работим с млади момчета и да преценим кои от тях може да са ни потребни в бъдеще ", съобщи експертът.

Аспарух Аспарухов е волейболист на " Славия ". 19-годишният гений бе определен за най-хубав посрещач на приключилата преди дни Балканиада в Сърбия.

Стойчев застана на треньорският пост в " Модена " от сегашния сезон. Тимът е един от най-титулуваните на Апенините с 12 трофеи от шампионата и 12 Купи на Италия. " Жълто-сините " имат и 4 трофеи от Шампионската лига. Тази година обаче управлението реши отборът да пропусне европейските клубни шампионати и да се концентрира върху представянето си вкъщи.

" Тази зала ми дава особени чувства. Публиката тук е най-топла и най-разбираща в цяла Италия,а може би и в Европа. Доскоро бяхме противници, само че съм удовлетворен от първите си контакти с почитателите на " Модена ", съобщи Стойчев, като подкани последователите да посещават и тренировките на тима, които ще бъдат отворени за тях.

Очаква се звездите на " Модена ", сред които е атрактивният французин Ървин Нгапе, да стартират тренировки при започване на септември, когато ще приключи европейското състезание в Полша (24 август - 3 септември).

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР