Един от свидетелите по делото срещу бизнесмените Атанас и Пламен

...
Един от свидетелите по делото срещу бизнесмените Атанас и Пламен
Коментари Харесай

Загинал е свидетел по делото срещу Бобокови

Един от очевидците по делото против предприемачите Атанас и Пламен Бобокови е умрял. По неофициална информация това е някогашният шеф на сдружението " Монбат Рисайклинг " Васил Богданов. Той е бил открит на циментова площадка в цех в софийското село Долна Баня в неделя.

За случая. Оттам оповестиха, че е бил открит трупът на 49-годишен мъж. По случая са били разпитани очевидци. На този стадий няма данни починалият да е получавал закани за живота си или пък да е имал такива терзания, споделиха от там.

" Според събраните досега данни, при по този начин откритата фактическа конюнктура и заключението на правосъдния доктор, може да се допусна, че най-вероятно се касае за случай ", написа в известието на полицията.

От прокуратурата. В тяхното известие се загатват буквите на починалия – В.Б. Според първичната информация причина за гибелта му е " тежка съчетана контузия на главата и тялото ".

Богданов минаваше за. Бизнесмените бяха упрекнати, че са взели участие в проведена незаконна група дружно с някогашния зам.-министър на околната среда Красимир Живков. Разследващите настояват, че предприемачите са се възползвали от скица за депониране на рискови боклуци у нас, вместо да ги изнасят в чужбина, където да се обезвреждат. Става дума за остатъчни артикули от завода им за произвеждане на батерии " Монбат ".

Богданов, като някогашен шеф на едно от предприятията, също бе обвинен., подписа съглашение с прокуратурата и получи условна присъда.

В началото на Бобокови бе импортиран в съда. Месеци по-късно бе върнат на прокуратурата поради позволени нарушавания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР