Един от световните митове е, че смартфонът не е достатъчно

...
Един от световните митове е, че смартфонът не е достатъчно
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro: Виж, изживей, създай

Един от международните легенди е, че смарт телефонът не е задоволително добър в правенето на фотоси и не може да бъде общопризнат на съществено в тази му роля. С новите си топ модели Huawei P20 и P20 Pro, компанията провокира този мит и е на път да го разбие, предоставяйки на от ден на ден хора смарт телефон с революционни фотографски качества, от които може да се възползват към този момент и елементарните консуматори, освен това доста елементарно.

Серията Huawei P20 сервира една нова мобилна гражданска война - смарт телефоните P20 и P20 Pro са първите телефони, които освен обезпечават на потребителя мощни благоприятни условия в снимането, само че и демонстрират интелигентно по какъв начин да се употребяват.

Инженерите от Huawei са оборудвали P20 Pro с невероятна камера, създадена взаимно с Leica, налагайки изцяло нов стандарт в мобилната снимка. Камерата се състои от 3 лещи и 3 датчика, които работят дружно, с цел да основат такива висококачествени фотоси, които до този миг са били непостижими. Това е устройство, което се побира в джоба и може да прави фотоси, от които професионален фотограф със скъпо съоръжение, не би се срамувал.

С модерните софтуерни решения както на Huawei, по този начин и на Leica, P20 може да посрещне всяко предизвикването даже при неподходящи условия, за разлика от обичайните смарт телефони: Дори нощните фотоси от ръка в едва осветена от фенери алея, ще бъдат остри и ясни, което ще ви разреши да запазите чист спомен от настроението в нея.

Богатият избор от настройки на блендата дава опция за реализиране на натурален, хубав боке резултат, разполагаем преди този момент единствено в скъпите SLR-и. Той придава на фотосите неповторим темперамент и професионална визия. Друга характерност, която освен слага Huawei P20 Pro пред конкуренцията, само че отваря изцяло нови благоприятни условия, е неговото мощно 5x хибридно приближение. Представете си, какъв брой по-добре ще наподобява една фотография на рядка птица, която сте забелязали на близкото дърво, когато сте станали на зазоряване - с различен смарт телефон в джоба ви, този хубав спомен ще бъде единствено дребна, цветна точка на зеления декор.

Качеството на картината обаче не идва единствено от една конфигурация на устройството. По принцип крайният резултат зависи от познанията и опита на фотографа, който избира настройките на камерата. Това наподобява като огромна спънка пред неограниченото творчество, само че с P20 не е нужно да се притеснявате. Смартфонът се отличава с най-хубавите в класа си настройки за снимане, както и с един скъп асистент, с който да контролирате настройките си - изкуственият разсъдък. Това, което Huawei реализира с консолидираното на изкуствен интелект в телефона, е сравнимо с прибавянето на професионален фотограф към камерата. Изкуственият разсъдък разпознава сцената, която възнамерявате да заснемете, присъстващите обекти и изискванията на осветяване, и задава оптималните параметри преди да натиснете бутона за снимане.

Можете да употребявате най-малко 20 тематични стратегии с композиция от настройки и параметри, които са най-подходящи надлежно за снимане през нощта или в снега, до момента в който вършиме фотоси на храна, танцуващи хора, пейзажи, залези, цветя или животни. Най-хубавата част е, че в действителност не би трябвало да ги избирате сами - изкуственият разсъдък ще го направи за вас. Неговата роля обаче не свършва с това.

Вашият персонален фотограф ще ви покаже най-хубавия метод да композирате фотографията и ще се увери, че няма да развалите фрагмента в бързината, в случай че наклоните камерата. Вече може да спрете да се безпокоите за размазаните фотоси на вашите другари, до момента в който вършат трикове с колело или скачат във вода: изкуственият разсъдък ще планува къде ще се озове обектът сега на фотографията и концентрира мястото в вероятност. Може да очаквате помощ и когато заснемате видео. Базираните на изкуствен интелект логаритми обезпечават в действителност ефикасна видео стабилизация, даже когато сте в придвижване.

Добра вест има и за тези, които желаят да забавят времето. P20 може да снима в Super Slow Motion режим, позволявайки ви да записвате спиращи дъха видеа на капки, които стигат земята, куче, което хваща фризби, или пукащ се балон.

P20 е устройство, което ви разрешава да видите повече и да заснемете всичко, което желаете, като оказва помощ да извършите крачката от дилетант към експерт. С този телефон в ръката, получавате камера, която ви дава големи благоприятни условия, освобождавайки ви от мисълта за настройки и параметри. Сега можете да се фокусирате към в действителност значимите неща и тези, които никой изкуствен интелект няма да може да направи: да улови страсти и моменти под формата на отлични фотоси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР