Един от свежите елементи в пролетно-летния гардероб е белият панталон.

...
Един от свежите елементи в пролетно-летния гардероб е белият панталон.
Коментари Харесай

Белите панталони – задължително с кецове или еспадрили

Един от свежите детайли в пролетно-летния дрешник е белият панталон. Всички дами могат да го носят, без да наподобяват цялостни, като съблюдават няколко правила


Когато белият панталон е от деним, бельото не се вижда. Освен това дън-ковият плат е доста стегнат и оптически прибира ханша, бедрата, „ любовните дръжки “. Хит през тази пролет са моделите вид „ морков “, които са с басти към талията и приключват малко над глезена.

Друг вид е да се спрете на доста необятен памучен бял панталон. За да уравновесите пропорциите, го пристегнете с необятен колан в противоположен цвят и заложете на прибрана горна част, да вземем за пример тениска с високо наличие на ликра.

Колкото и да са прохладни, панталоните от лен елементарно се мачкат.

Стилистите предлагат да комбинирате белия панталон със семпли кецове или с еспадрили на платформи.

За вечерно събитие белият панталон може да е от памук, подправен с ликра. Така наподобява по-елегантно. Ако се притеснявате от закръглености, е рационално да го комбинирате с асиметрична туника от изтънчен плат. Друг вид е да заложите на сексапилно бюстие и дълго вталено сако.

Някои дизайнери оферират изкусителни бели панталони от дантела или тюл. Те са тесни в горната част и крачолите им гладко се разкрояват надолу. Щом сте стройна, може да бъдат подплатени с къси панталонки в физически цвят, тъй че краката ви да остават на показ. Закръглена ли сте, ги комбинирайте с дълга туника.

В тези случаи можете да носите белия панталон с обувки или сандали на токове.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР