Един от собствениците (но всъщност подставено лице, защото биг бос

...
Един от собствениците (но всъщност подставено лице, защото биг бос
Коментари Харесай

От Бушидо проплакаха: След тараша на голо на клиентите ни сме на загуба, а знаем, че тепърва ще ни удрят по бизнеса

Един от притежателите (но в действителност подставено лице, тъй като биг необут там е Александър Апостолов) на пловдивската дискотека „ Бушидо ” - Деян Найденов, дефинира полицейската акция точно на Гергьовден като тенденциозна и целенасочена, довела само до оскърбление на клиентите и загуби за заведението.

„ Около 1:30 пристигнаха почти 50 служители на реда и направиха унизително деяние по отношение на клиентите, карайки ги да се събличат по тоалетните. Проверките продължиха до 6:30 сутринта и на всеки беше публикуван протокол. Това, което е намерено е една цигара марихуана и някакво пакетче с 0,4 грама неустановено вещество ”, описа той.

Ръководството на клуба не толерира използването на опиати, само че не е това метода да се ревизират тези хора, счита Найденов.

„ Видя се, че нищо не е открито. В клуба още на входа се ревизират хората дали не носят оръжие и неразрешени неща. Ако има индикации, че някой използва опиати ще подадем сигнали, само че ние не сме упълномощени да се борим по този метод с опиатите ”, добави притежателят.

Той акцентира на това, че 400 индивида са унижени и от управлението са сезирали прокуратурата.

„ Подали сме сигнал в прокуратурата, тъй като за нас това е оскърбление за нашите клиенти и няма по какъв начин да оставим по този начин нещата. Първо ни затвориха да не работим 5 часа в почивен ден, когато хората излизат да се забавляват, настрана имаме 40-50 индивида личен състав, който на нас ни коства пари за заплати и не може просто с едно решение да ни затворят и да не работим. Можеше да се откри различен метод да се ревизират хората ”, добави Найденов.

По думите му загубите от въпросната вечер няма да бъдат покрити и те ще са напълно за сметка на клуба, а полицейските акции ще продължат и за в бъдеще.

„ От тук нататък ще бъдем неведнъж проверявани, тъй като не си мълчахме. Преди 40 дни по същия метод към 40 служители на реда от ГДБОП от София пристигнаха с автомати и качулки и инспекцията още веднъж продължи няколко часа, при светнати лампи и спряна музика, само че нищо не откриха ”, описа още той.

Според него инспекциите са целенасочени и тенденциозни.

„ Подали сме тъжба за уронване престижа на клиентите и за това, че са нарушени човешките им права, тъй като не е правилно в 21 век да те събличат по тоалетните, като те карат да си сваляш панталона и бельото ”, приключи Деян Найденов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР