Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инжов разкри подробности за

...
Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инжов разкри подробности за
Коментари Харесай

Юлиян Инджов: Чужда фирма ще построи и управлява Българска армия

Един от притежателите на ЦСКА Юлиян Инжов разкри детайлности за проектите на клуба за построяването на нов стадион на мястото на " Българска войска ".

Той разгласи, че през идната седмица взаимното сдружение сред клуба и страната би трябвало да бъде гласувано от Министерски съвет.

" Нещата към сдружението се движат. Правителството и общината са дали зелена светлина. Очакваме до изборите всичко да се завърши. Процесите не ги свързваме с изборите, просто по този начин идват като административни периоди. Другата сряда чакаме сдружението да бъде гласувано. Готови сме с съответен план за стадиона. Имаме компания оператор, която ще проектира и построи стадиона с наши пари и по-късно ще го мениджира.

Това е интернационална компания с доста сериозен опит по целия свят. Те мениджират над 80 стадиона в Европа и света. Тази компания ще избере изпълнителя за построяванатето. Възможно е да е задгранична компания, а не българска. С други думи - мои компании няма да строят " Армията ".

Стадионът ще бъде планиран и издигнат по всички правила на ФИФА и УЕФА и по едно и също време с това ще е в помощ на клуба, като ще носи доходи. Има още някои механически съображения за изчистване, преди да представим предлагането на въпросната компания пред необятната общност. Трябва да минат административните процедури.

Считам, че срещи с почитателите би трябвало да се вършат по-често. Получихме доста градивни оферти. Има и такива, които ще използваме. Няма да ги посочвам, с цел да не ги прихване конкуренцията. За край - дано се надяваме, че футболно ще се развиваваме с все по-ускорени темпове ", съобщи Инджов пред " Тема спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР