Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инджов говори пред "Тема

...
Един от собствениците на ЦСКА Юлиян Инджов говори пред "Тема
Коментари Харесай

Бос на ЦСКА за стадиона: На пистата сме и краят се вижда

Един от притежателите на ЦСКА Юлиян Инджов приказва пред "Тема Спорт " по настоящата тематика за реконструкцията на стадион "Българска войска ". Министерският съвет гласоподава за учредяването на взаимно сдружение сред страната и клуба за оборудването и базата в Панчарево.

Съвместното сдружение ще се споделя "Спортни парцели Българска войска ". То към момента не е вписано в Търговския указател, защото би трябвало да се направи оценка на двата парцела, които ще бъдат апортирани. "Червените " ще внесат паричната стойност на оценката, като се приказва за сума от порядъка на 22 милиона лв., които ще се употребяват за дейностите по двата обекта.

"Още е рано, тъй като би трябвало да мине административният ред. Съобразно стъпките, по които вървим, ще подаваме съответната информация. След като се създадат оценките на парцелите, страната би трябвало да ги утвърди и одобри. Чак тогава ще се учреди и сдружението. "

"Ние не можем да влияем на процеса. Смятам обаче, че до Нова година би трябвало да сме учредили сдружението. Това е действително изпълним период. Проектът за стадиона се развива, само че е обвързван с много неща. Всичко, което се случва сега се движи от притежателя в лицето на Министерството на спорта. Вече сме на пистата и краят се вижда. ", съобщи Инджов и продължи с разясненията.

"Това е най-хубавото. Ако стигнем до самото строителство, една година е изцяло рационален период за реконструкцията на стадиона. От издаването на позволение за градеж до издаването на позволение за прилагане рационалният период е година - година и половина. "

"Самото строителство ще отнеме сред 12 и 14 месеца. А след това са нужни от два-три месеца за въвеждане в употреба. Но началото е издаването на разрешението за градеж. Искам да подчертая, че от наша страна финансови спънки няма. Има само технология, която би трябвало да върви, с цел да се стигне до крайния излаз ", показа босът на "червените " и успокои, че ще има бонус и за Борисовата градина.

"Ще се погрижим Борисовата градина да получи
бонуси от това, че ще създадем реорганизация на стадиона. Като положителни стопани ще се погрижим да няма паднало дърво, даже в противен случай - ще разкрасим парка. Това е средата, в която нашите и вашите деца ще се забавляват, ще гледат мачове или пък ще се учат на футбол ", съобщи Инджов и увери, че ще има огромна инвестиция и в Панчарево.

"Всички сме заинтересувани средата за децата да бъде допустимо най-хубава. Панчарево по никакъв метод няма да отива на втори проект, даже в противен случай. Базата ще изпревари стадиона. Струва ми се, че там нещата ще се извървят по-лесно като процедури. "

"Искаме да създадем терен, ресторант, както и хотел с оздравителен център. Няма да разделяме едната инвестиция от другата. Така или другояче сдружението би трябвало да построи и стопанисва и двата обекта - "Армията " и Панчарево. Няма интерес да се бавим ", сподели Инджов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР