Един от собствениците на пловдивския клуб Secrets Пламен Кронев е

...
Един от собствениците на пловдивския клуб Secrets Пламен Кронев е
Коментари Харесай

Собственикът на “Сикретс“ Пламен Кронев е арестуван в София

Един от притежателите на пловдивския клуб „ Secrets ” Пламен Кронев е арестуван в столицата, научи TrafficNews . Това се случва след редица недоволства на чиновници, които настояват, че са били заключвани, изнудвани и упреквани от него, че са откраднали пари от оборота на различен клуб, на който той е шеф в студентски град “ Illuzion ”. Задържан е и негов съучастник и шеф на заведенията Веселин Илиев.
Прочетете още
Твърди се, че Пламен Кронев е привикал служителите си и ги затворил в заведението, където почнал да ги притиска да признаят кой го е ощетил с оборота. По думи на личния състав, той ги е заплашвал и ги е карал да подписват документи, че дължат пари на заведението. 

Някои съумяват да кажат на родителите си, които отишли на място да приберат децата си. Част от избягалите чиновници описват, че вътре той гасил цигари по тялото на една от своите работнички, която плачела и молела за прошка, както и че огромна част от хората, които са били в заведението са подписали документи, че дължат над 20 хиляди лв. на Пламен Кронев, оповестява News24sofia.eu. По тяхна информация, на мястото на случая пристига патрулка от 7 районно управление (на МВР) по сигнал на майка, която съумяла да разбере от сина си какво се случва в клуба. Дошлите на място служители на реда обаче единствено разпитали охранителите какво се случва. Градовете споделили, че клубът е затворен и вътре не се случва нищо неправилно, след което униформените си тръгнали.

При обиските след арестите, в дома на Кронев са открити 200 000 лв., а у Илиев са открити 50 000 лева и противозаконен револвер " Макаров "  

Припомняме, че през 2020 притежателят на клуба, който се намира в парк - хотел " Санкт Петербург "  Кронев бе хванат да кара след приложимост на кокаин джипа си " Ленд Ровър ”. Той бе арестуван, като по-късно бе освободен против 2 000 лева гаранция. Срещу предприемача бяха повдигнати две обвинявания за закононарушение за шофиране след приложимост на опиати и за владеене за опиати. 

Тогава бяха открити 6 грама кокаин при обиска в дома на Кронев, откакто бе арестуван да кара дрогиран. Полевият тест, който му е изработен в Трето районно е реагирал на кокаин. Последвал е обиск в дома на предприемача и там са открити още дози от скъпия опиат. Полицията обискира и клуб " Сикретс ", само че там не бяха открити неразрешени субстанции. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР