Един от складове на "Винпром Карнобат" ще бъде отворен още

...
Един от складове на "Винпром Карнобат" ще бъде отворен още
Коментари Харесай

Един от складове на "Винпром Карнобат" ще бъде отворен още днес, другите два утре

Един от хранилища на "Винпром Карнобат" ще бъде отворен още през днешния ден, другите два на следващия ден
Бургаският административен съд реши един от запечатаните хранилища в Карнобат да бъде отворен още довечера, а другите два след 24 часа, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Складовете на "Винпром Карнобат" бяха запечатани от митнически инспектори, а служащи два дни стачкуват и блокират пътища. Днес митниците желаеха обектите на Миню Стайков да останат затворени за още 60 дни, с цел да може да бъде направена цялостна инспекция на активността им.

Складовете на Миню Стайков бяха запечатани в петък - спиртоварната, фабриката за виновност и бутилиращото произвеждане във Венец. Разлседването против Стайков стартира преди повече от две седмици, когато при акция на спецпрокуратурата той и още 10 души бяха задържани. Обвиненията са в данъчни закононарушения, пране на пари, произвеждане на цигари без бандерол. Според митниците са открити съществени нарушавания.

На ексклузивен брифинг по-рано през днешния ден, заместник-директора на митниците Юлиан Мирков изложи мнението на организация "Митници" по проблема с данъчните хранилища. Той заяви, че при инспекцията във „ Винпром Карнобат “ са обследвани голям брой тръбни връзки и е открит кран, от който може да се извежда етилов алкохол по нерегламентиран метод. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР