Един от символите в сънищата, с които е прието да

...
Един от символите в сънищата, с които е прието да
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш нос

Един от знаците в сънищата, с които е признато да се свързват неприятности, рискове и непредвидени обрати, е носът. Ако сънувате строшен нос, би трябвало да обърнете внимание на този сън, тъй като той предсказва неприятности.

Защо в съня се появява строшен нос, може елементарно да се разбере, анализирайки смислите на този знак, които са много разнородни и забавни.

Сън, в който ви сърби носът, предизвестява за идни рискове и сложни обстановки. Ако насън личният ви нос се смалява – чакат ви неуспехи в начинанията.

Ако в съня си се вглеждате в носа на събеседника си, това е сигнален знак да не взимате прибързани решения, защото в близко бъдеще ще разберете нови обстоятелства и детайлности, които са значими за вас.

Собственият ви нос в съня ви значи, че е по силите ви да се справите с всяка сложена задача, а в случай че носът ви е строшен – при осъществяване на дилемите ви чакат съществени компликации, с които може и да не съумеете да се справите сами.

 Какво значи да сънуваш нос

Ако носът в съня ви е с огромни черни косми, това значи, че ви чакат невероятни инициативи, в които вашият дух и сили ще ви оказват помощ да постигнете поставените цели. Ако сънувате, че от носа ви тече кръв, това е сигурен знак за идни беди и несгоди. Ако насън останете без нос – чака ви бракоразвод или разлъка с обичания човек.

Голям нос в случай че сънувате, предвещава скорошно замогване или застъпничество на авторитетни хора. Малкият нос – по отношение на вас ще бъде осъществена неправда.

Червеният нос предвещава заплаха, обвързвана със здравето, ударен нос – предизвестява за засада или капан. Нос с гърбица в съня ви е предсказание за злощастие.

Жена в съня си в случай че демонстрира интерес към носа на някой мъж, значи, че има прикрито предпочитание да встъпи в интимни връзки с него, само че сама не взима самодейността, а чака дейни дейности от негова страна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР