един от символите на града ни бе осиновен зад граница,

...
един от символите на града ни бе осиновен зад граница,
Коментари Харесай

Помните ли Пазителя на Компаса? Ето какво се случва с него днес

един от знаците на града ни бе осиновен зад граница, откакто съвсем не загуби живота си на улицата.
Днес той е един благополучен котарак, а през идната 2018-а година розовата му муцунка ще грее върху хубав стенен календар, научи Burgas24.bg. Освен него, специфичната серия е със фотоси на избавени животни от три организации и един доброволец - Сърце за животните, Animal Hope Bulgaria - Burgas, Animal Hope Bulgaria - Kazanlak и Мартина Минчева. Цената му е 10 лева, а средствата от продажбите ще отидат за други животинки в потребност.
Мотото на календара, чийто дизайн е на на Юлия Монева от JIK Handmade, е "Заедно можем повече ". Той може да бъде поръчан известие или на [email protected].
"Ако сте от Бургас, ние ще се свържем с вас за комфортно време за предаване на календара. За всички отвън Бургас предлагаме най-евтиния и бърз вид - до определен от вас офис на Еконт (3.70 лева за 1 календар, 3.80 лева за 2 календара) или на адрес (5.90 за 1 календар, 6.10 за 2 календара). Нямаме ограничавания в броя на поръчаните календари, можете да поръчате и повече! Възможна е доставка и с различен пощальон по ваш избор. Нужни са следните данни: Две имена, офис (адрес) и телефон ", прецизираха от "Сърце за животните ".
Благодарим ви! Средствата ще бъдат употребявани за обгрижване на нашите над 50 животинки - ваксини, проби, лекуване, кастрации, чипиране. Въпреки ежедневните ни старания е невероятно да помогнем на всички животни в потребност. От опит знаем, че кастрацията е единствения човечен и ефикасен метод за справяне със свръхпопулацията. Затова през последните месеци организирахме няколко срещи с общината като главния дискутиран проблем беше кастрационната стратегия на уличните котки, само че също и основаване на зоополиция и законодателни промени, които ще доведат до понижаване броя на изхвърлените домашни любимци. Надяваме се резултатите от нашите старания скоро да бъдат забележими и страдалчетата по улиците да намалеят, а насилниците над животни да получават плануваните от закона санкции. Изказваме специфична признателност на всички от екипа на dailapa.dog.bg, чиито прелестни календари сме продавали през предходните 4 години и по този начин сме подпомагали бездомните животинки ", прибавиха от организацията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР