Един от секссимволите в женските бойни спортове Пейдж Ванзант втрещи

...
Един от секссимволите в женските бойни спортове Пейдж Ванзант втрещи
Коментари Харесай

UFC красавицата Пейдж Ванзант шокира със снимки

Един от секссимволите в женските бойни спортове Пейдж Ванзант втрещи почитателите си в обществените медии със фотография от операционната маса.

25-годишната звезда легна под ножа за трети път от 2018 година насам когато за пръв път счупи ръката си против Джесика-Роуз Кларк предишния януари. Травмата беше на предмишницата и Ванзант незабавно се оперира, само че възобновяване на мина добре и тя се подложи на втора намеса предишния юни. Пейдж се завърна с победа посредством събмишън над Рейчъл Остович по-рано тази година, само че през март разкри, че още веднъж е счупила ръката си, а първичните й очаквания за възобновяване без интервенция не се оправдаха. Специалисти я посъветваха още веднъж да легне на операционната маса и по този начин пропаднаха проектите й за пердах това лято.
View this post on Instagram
WARNING GRAPHIC CONTENT Chop chop!! All this and still itching for more #UFC #surgery #pvzstrong

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on Jun 13, 2019 at 1:20pm PDT

Третата интервенция за Пейдж Ванзант в границите на година и половина беше в четвъртък, като тя реши да показа с почитателите си по какъв начин се развива интервенцията. Тя разгласява в обществените медии фотоси, на които ръката й е „ отворена “ от хирург и вътре се вижда металният имплант, захванат за костта, както и част от работата на докторите по крайника й.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР