Един от последните флагмани с ОС Windows 10 Mobile, смартфонът

...
Един от последните флагмани с ОС Windows 10 Mobile, смартфонът
Коментари Харесай

Смартфонът Alcatel Idol 4S с Windows 10 Mobile поевтиня до $99

Един от последните флагмани с Оценка за съвместимост Windows 10 Mobile, смарт телефонът Alcatel Idol 4S в този момент се продава при цена едвам $99 в американския магазин на Microsoft. Това е един нелош избор за закупуването на телефон от висок клас с положителни характерности и постоянни обновявания.
Сега Alcatel Idol 4S може да стане ваш единствено за $99 . Цената е понижена с внушителните $371. Навярно Microsoft се пробва да разчисти складовете си, като това не е първата отстъпка. През месец декември, по време на празниците, магазинът стартира продажбите на Alcatel с VR очила за $169. Въпреки че софтуерният колос заяви, че създаването на Windows 10 Mobile е прекъснато, Idol 4S ще продължи да получава обновявания по сигурността до началото на 2020 година.

Флагманският смарт телефон Alcatel 4S на Microsoft разполага с 5,5-инчов AMOLED екран с резолюция 2560х1440 пиксела и се смята за най-хубавия Windows смарт телефон в историята на платформата Windows 10 Mobile. Телефонът се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 820 с осем процесорни ядра и има 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, съществена камера с резолюция 21 мегапиксела с фазова система за автоматизирано фокусиране, предна камера с резолюция 8 мегапиксела, Hi-Fi аудио и акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР