Един от помощниците на Маурицио Сари в Челси стана причина

...
Един от помощниците на Маурицио Сари в Челси стана причина
Коментари Харесай

Запознайте се със смелия асистент на Маурицио Сари

Един от помощниците на Маурицио Сари в Челси стана причина за гневния изблик на Жозе Моуриньо в края на миналото дерби сред лондончани и Манчестър Юнайтед в Премиър лийг. Това е италианецът Марко Яни, който се води втори помощник на мениджъра. Той предизвика Моу с бурна наслада пред скамейката на гостите, поради което треньорът налетя да го бие.

Яни кара третия си сезон в щаба на Сари, в който има още осем души, измежду които и Джанфранко Дзола. Роденият през 1982 година асистент концентрира работата си върху тактическата част от играта на тима. На Ботуша е прочут като един от “четиримата магьосници”, които оказват помощ на Сари.

Марко Яни е бил футболист в ниските дивизии на италианския футбол, като най-дълго се е задържал в Самбенедетезе. Действал е на поста на отбранителния полузащитник. Спира с футбола на 32-годишна възраст и незабавно става ментор на Чита ди Кампобасо в Четвърта дивизия, след което минава в Наполи.

Chelsea legend, Marco Ianni #CHEMUN Mourinho was so triggered pic.twitter.com/Z4TnWwehGQ
— Kim Trump Un (@IamitCee) October 20, 2018
Иначе Моуриньо призна, че въпросният треньор се е извинил незабавно след драмата на “Стамфорд Бридж”. Премиър лийг 9 кръг, събота 20 октомври  Челси 2:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР