Един от първите признаци, оставящи отпечатъка на времето върху нашата

...
Един от първите признаци, оставящи отпечатъка на времето върху нашата
Коментари Харесай

Най-добрите кремове против бръчки

Един от първите признаци, оставящи отпечатъка на времето върху нашата кожа, са бръчките. Образуването им не може да бъде изцяло предотвратено, само че процесът може дейно да бъде занимателен. За задачата би трябвало да употребявате добър крем срещу бръчки.

Кога би трябвало да започнете да употребявате кремове срещу бръчки

Възрастта, на която да започнете да употребявате по-комплексна грижа срещу стареене, несъмнено, е самостоятелен въпрос и зависи от доста фактори, като да вземем за пример вида кожа. Въпреки това се допуска, че намаляването на производството на хранителни субстанции в кожата стартира към 25-годишна възраст, тъй че продуктите срещу стареене не би трябвало да се употребяват, когато сте на или под 20 години. Тогава всичко, от което се нуждаете, е добър хидратиращ крем. Едва след избран миг, когато в организма стартират да протичат избрани необратими процеси, се постанова грижата срещу бръчки.

Обърнете внимание на характерни серии козметика, съобразени с потребностите на кожата на разнообразни възрасти (например 20+, 30+, 40+ 50+). Тези, които са предопределени за по-възрастна кожа имат доста по-богати формули и по-високо наличие на мощни дейни съставки, защото с възрастта тя губи еластичността си, става суха и отпусната. Задължителна стъпка в антиейдж грижата са и околоочните кремове като тези: https://makeup.bg/categorys/206293/. Най-добрия крем за лице срещу бръчки, изцяло приспособен към вашите потребности, можете да намерите в онлайн магазин MAKEUP.

Кои са наложителните съставки

- Хиалуронова киселина

Наричат ​​я естествения ботокс или балсам на младостта. Благодарение на овлажняващите си свойства, тя е наложителна съставна част в крема срещу бръчки. Създава предпазен филтър на повърхността на кожата, чиято задача е да защищава от прекалено изсушаване.

- Ретинол

Това е течен витамин А, който предизвиква обновяването на клетките и понижава бръчките.

- Пептиди

Тези органични химикали съвършено понижават видимостта на всички типове бръчки - дълбоки и плитки - и в допълнение усъвършенстват контура на лицето.

- Витамини Е

Има причина да го назовават ​​ " витамин на младостта “. Той е мощен антиоксидант, който прониква добре в кожата, правейки я мека и еластична.

Топ 5 кремове срещу бръчки

1. Dermofuture Snail Repair Anti-Wrinkle Cream - основан на муцин от охлюв, има мощно подмладяващо и възстановяващо деяние. Още след първата приложимост ще забележите забележима разлика в тена и еластичността на кожата.

2. Vichy LiftActiv Nuit Derm Source - Този вълшебен крем срещу бръчки основава своята успеваемост на два съставния елемент. Първият от тях е рамноза с централизация 5%, с помощта на която кожата става еластична и стегната. Термалната вода Vichy пък носи облекчение и подсилване.

3. Lumene Klassikko Anti-Age Smoothing Eye Cream - Активно хидратира, укрепва и великолепно освежава. Кремът отстранява тъмните кръгове към очите, отоците и забележимите капиляри. Прекрасно изглажда бръчките. Маслото от памук възвръща повредените кафези, поддържа тонуса и пази сензитивната кожа от нездравословното въздействие на външните фактори.

4. L`Oreal Paris Age Specialist Expert Day Cream 40+ - Неговата новаторска формула, основана на частици колаген, прониква в горните пластове на съединителната тъкан, изглажда бръчките и браздите и усъвършенства контура на лицето.

5. Vis Plantis Age Killing Effect Snake Venom Analogue - В категорията " най-ефикасен крем срещу бръчки " този артикул е измежду най-предпочитаните. Комбинацията от биомиметичен трипептид с витамин Е дейно отпуска и регенерира зоните, изложени на най-интензивни мимики, да вземем за пример към устата, очите и сред веждите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР