Един от първите чернокожи съветници в Обединеното кралство, който проправи

...
Един от първите чернокожи съветници в Обединеното кралство, който проправи
Коментари Харесай

Гневът като един от първите чернокожи съветници във Великобритания, признат едва 20 години след смъртта

Един от първите чернокожи съветници в Обединеното кралство, който проправи пътя за разнообразие в политиката, най-сетне получи самопризнание за работата си - само че общностите са трагичен минаха 20 години.

Местен водач е гневен, че лиши толкоз време на съветника Егберт Карлес, прочут като Берт, да получи благодарност за 19-годишния си мандат в работа на данъкоплатците. През това време той оказа помощ за трансформирането на образованието в Бирмингам и беше ръководител на управителния съвет в лицей в града в продължение на съвсем две десетилетия – макар трайния расизъм.

Съветникът от Лейбъристката партия умря от рак на 70-годишна възраст през 2003 година и макар че страната " дължи признателност " за неговата работа - която докара до повече благоприятни условия за тези от етническите малцинства да процъфтяват в политиката, както на локално, по този начин и на национално равнище - не беше направено нищо доста, с цел да се признае въздействието му. Тази седмица ще бъде открита плоча в колежа в Хандсуърт, Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР